logo

The experience

The Accommodation

Follow & share

andros boutique hotel, Micra Anglia

Η Μικρά Αγγλία στην Άνδρο

Ζωντανεύοντας την αυθεντική φιλοξενία

Καλωσορίσατε στο πιο αρχοντικό νησί των Κυκλάδων, εδώ όπου ο χρόνος φαίνεται να έχει παγώσει σε μια εποχή Ευρωπαϊκού μεγαλείου και φινέτσας. Εδώ όπου ο πλούτος και η ευμάρεια των μεγαλύτερων πλοιοκτητών του 19ου και του 20ου αιώνα είναι εμφανής στην επιβλητική νεοκλασική αρχιτεκτονική, στις εντυπωσιακές εκκλησίες και τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια, σ’ έναν από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου.

Στη χώρα της Άνδρου, μια μεγαλοπρεπής νεοκλασική έπαυλη έχει μεταμορφωθεί σε ένα μικρό παράδεισο για αποδράσεις, ένα ρομαντικό καταφύγιο που θυμίζει μια ένδοξη εποχή αρχοντικής κομψότητας. Το Boutique Hotel Micra Anglia στη Χώρα της Άνδρου αποτελεί μια αυθεντική εμπειρία ρομαντισμού και νοσταλγίας πλήρως εναρμονισμένη με τις μοντέρνες ανέσεις και τις απολαύσεις του σήμερα, σε μια επιβλητική έπαυλη τόσο ιστορικής όσο και αισθητικής σημασίας.

Ατμοσφαιρικό, αριστοκρατικό και νοσταλγικό, το πέντε αστέρων Boutique Hotel Micra Anglia στην Άνδρο αποτελεί μια κομψή επιλογή διαμονής για τους επισκέπτες που θέλουν να νιώσουν τον αγνό ρομαντισμό του παρελθόντος της Άνδρου διαμένοντας σε μια κομψότατη έπαυλη του 19ου αιώνα. Σε ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα, ορόσημο πλέον της πόλης, θα γίνετε ένα με την πλούσια ιστορία του νησιού και θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στο σκηνικό μας ονειρεμένης ταινίας ή σαν να ταξιδέψατε πίσω στο χρόνο. Καλωσορίσατε στο επίνειο των διακοπών σας στην Άνδρο, το υπέροχο Boutique Hotel Micra Anglia.

andros boutique hotel, Micra Anglia

Ιστορία

Το νησί της Άνδρου είναι γνωστό και ως Μικρά Αγγλία, ένα περισσότερο συναισθηματικό τοπωνύμιο που της αποδόθηκε χάρη στη ναυτική και εμπορική της δύναμη κατά τα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνα. Εκείνη την εποχή, η Χώρα της Άνδρου άνθισε και ανεγέρθηκαν αριστοκρατικές επαύλεις στα πρότυπα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών μεγάρων. Μάρμαρο, ξύλο και πέτρα, διακοσμημένα με περίτεχνη λεπτομέρεια και καλλιτεχνική έμπνευση αποτελούν τη βάση του νεοκλασικού στυλ. Η αφθονία εκείνης της εποχής φαίνεται σε ολόκληρη τη Χώρα της Άνδρου, με τις μεγαλόπρεπες εκκλησίες, τα επιβλητικά δημόσια κτίρια και τα γραφικά σοκάκια που μοιάζουν βγαλμένα από καρτ-ποστάλ.

Σήμερα, η έπαυλη όπου στεγάζεται το Boutique Hotel Micra Anglia είναι ένα αγαπημένο ιστορικό ορόσημο της Άνδρου που διατηρεί όλη την απόκοσμη αλλά και ρομαντική αύρα ενός ξακουστού παρελθόντος, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εξαίρετες υπηρεσίες διαμονής σε ένα καλαίσθητο και εκλεπτυσμένο χώρο. Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την ιστορία του κτιρίου, την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του και κάθε άνεση που απαιτεί ο μοντέρνος ταξιδιώτης για μια υπερβατική εμπειρία, μια σύνδεση ανάμεσα στο σήμερα και την ειδυλλιακή Άνδρο του χθες.

andros boutique hotel, Micra Anglia

Διαμονή

Εκλεπτυσμένα και κομψά καταλύματα στη Χώρα της Άνδρου

Τα εξαίσια δωμάτια και σουίτες του πέντε αστέρων boutique Hotel Micra Anglia αποτελούν το αποκορύφωμα των άνετων και χαλαρωτικών διακοπών στην Άνδρο. Θαυμάσια δωμάτια και άνετες σουίτες προσφέρουν απόλυτη ηρεμία και απόλαυση σε χώρους όπου το πεντακάθαρο λευκό αντιπαραβάλλεται με τα φυσικά στοιχεία όπως τα δρύινα πατώματα, το μάρμαρο και η πέτρα για να δημιουργήσουν μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Μέσα από τα πλουσιοπάροχα λευκά είδη, τα κομψά κρεβάτια και το νεοκλασικό ντεκόρ προβάλλεται ένας αέρας αυθεντικής φινέτσας και κομψότητας, στήνοντας το σκηνικό για την πιο ρομαντική και χαλαρωτική απόδρασή σας, σε ένα από τα πιο αριστοκρατικά νησιά του Αιγαίου, την Άνδρο και το υπερβατικό Boutique Hotel Micra Anglia.

andros boutique hotel, Micra Anglia
Contact Us

We Would love

to hear from you ! 

  andros boutique hotel, Micra Anglia

  Awards

  Certificate of Excellence 2017

  andros boutique hotel, Micra Anglia

  Stay Connected

  a life experience in Andros island

  andros boutique hotel, Micra Angliaandros boutique hotel, Micra Angliaandros boutique hotel, Micra Angliaandros boutique hotel, Micra Angliaandros boutique hotel, Micra Angliaandros boutique hotel, Micra Anglia

  espa

  Font Resize
  Contrast
  Micra Anglia 3bed IMG 5378

  Micra Anglia 3bed IMG 5378

  Enshrouded in an air of aristocracy and nostalgia, the 5-star Micra Anglia Boutique Hotel in Andros Island is an elegant accommodation choice for visitors who wish to capture the pure romance of Andros’ past grandeur, whilst staying in an exquisite 19th century mansion.

  In an architectural masterpiece that has become an iconic landmark of the town you will become one with the island’s history, its glorious past and you will feel as if you are in a dreamy movie set, or even as if you have travelled back in time